Vi är ett team som jobbat länge med golv av olika slag, vi har sett det mesta. Ett väl slipat och behandlat trägolv är bland det snyggaste som finns. Därför har vi blandat all vår kunskap och erfarenhet med passion. Du kommer att få ett fint golv som håller länge.

Golvet är en viktig del av hemmet, och vi ser till att de är både vackra att se på och lätta att hålla rena. Ett väl behandlat trägolv är något gediget och kommer att höja värdet på ditt hus. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert. Naturligtvis så kan vi också reparera ditt golv om det behövs innan vi slipar det.

Vi jobbar alltid noggrant och ser till att komma åt i alla vinklar och hörn. Hela golvet ska behandlas, och ibland krävs det olika metoder för att göra det. Vi kan dem alla och har även den utrustning som krävs. Efter avslutat arbete kan vi stolt visa dig ditt så gott som nya golv, helt säkra på att du kommer att bli nöjd.

Vi hjälper dig med allt som har med reparation och slipning av golv att göra. Med oss kommer du att få det snyggaste golv du någonsin sett.