Golvslipning & Golvslipare {Golvslipning & Golvslipare i Stockholm },{Domainify Sweden AB, Svärdvägen 21 },{Domainify Sweden AB, Svärdvägen 21 182 33 Danderyd},{182 33},{Sweden},{ 08-550 04 333}
Domainify Sweden AB, Svärdvägen 21 182 33 Domainify Sweden AB, Svärdvägen 21 182 33 Danderyd
Phone: 08-550 04 333

pris | Golvslipning i stockholm

Golvslipare i Stockholm

{Golvslipning & Golvslipare i Stockholm},{Svärdvägen 21},{Danderyd},{183 22},{Sweden},{08-550 04 333}
Svärdvägen 21 183 22 Danderyd,
Phone: 08-550 04 333

Ta fram lystern i dina golv med golvslipning stockholm

Vi är experter när det kommer till allt som handlar dina golv. Du kan alltid känna dig trygg när du anlitar golvslipning stockholm. Vi ser till att dina slitna parkettgolv får tillbaka sin forna glans och vi slipar alla slags trägolv. Inget trämaterial är för svårt för golvslipning att hantera. På så sätt behöver du inte oroa dig för att köpa ett helt sprillans nytt och dyrt trägolv. Ditt gamla golv kommer garanterat att få nya krafter och hålla i flera år framåt. Du kontaktar oss med dina önskemål och golvslipning i stockholm sänder ut sina duktiga och meriterad golvslipare hem till dig. Enklare än så kan det inte bli.

Golvslipning Stockholm
Vi utför även andra golv arbeten som:
 • Renovering
 • Behandling av golv med olja och lack
 • Golvläggning
 • Snickerier/li>
 • Vi har slipat golv under flera år och har den viktiga kunskapen om trämaterial och vi har slipmaskiner som är av världsklass som ger det fina resultat som du önskar. Det som kännetecknar golvslipning stockholm är att vi har genom åren slipat golv åt många nöjda kunder. Du som anlitar oss kan känna dig lugn och trygg med att vi reparerar och slipar med den omsorg som krävs. Inget trägolv är för stort eller för litet att snygga upp. Vi på golvslipning utför arbeten hos privat personer och hos företag. Det blir nu också billigare för dig som privat person att slipa dina golv. Våra tjänster från golvslipning ingår i ROT-avdraget.

  Golvslipning i stockholm

  Vi arbetar med dom senaste slipmaskinerna, eftersom tekniken förfinas hela tiden och golvslipning stockholm vill alltid vara ett steg före och ge våra kunder en modern golvslipning för att framtida golv ska få den kvalité och finish som utmärker ett vackert trägolv. Våra maskiner är olika anpassnings bara efter trämaterialet och i det skick dom golvet har. Vi slipar inte djupt om det bara är lacken som är sliten, men är golvet i illa skick måste man slipa djupare och använda sig av en kraftigare motor på slipmaskinen. Trägolv kommer alltid vara i behov att slipas och de trägolv som är tjocka och massiva tål gott att slipas ett flertal gånger. Parkettgolv tål inte att slipas lika mycket som ett massivt trägolv. Rådfråga oss gärna på golvslipning om vilken slags golv du har. Vi är experter på hur golvytor ska behandlas.

  Olja eller lack?

  Efter golvslipningen brukar golvslipning i stockholm att efterbehandla dina golv med lack. Det går också bra att vaxa sina trägolv. Att vaxa sina golv är som en blandning av att både använda sig av olja och lack. Nästan alla slags golv kan vaxas och det förväntade resultatet påminner om det som man får när man behandlar med olja. Fördelarna blir att golvets lyster träder fram på ett naturligt sätt och golvet får en stark yta. Efter behandlingen måste man vädra ordentligt, därför att vax innehåller nafta och innehåller mer lösningsmedel än vad olja gör. Denna yta måste efterbehandlas av golvslipning stockholm vart tredje år. Vi på golvslipning finner fram till vilken olja som matchar ditt golv.

  Olja är perfekt för golv om du vill undvika att få slitningar på ditt golv och trämaterialet blir slitstarkt och skyddar mot fuktskador. Med olja får man fram trädets naturliga och varma utseende. Det finns även oljor som har en viss färgnyans i sig så att man kan antingen få ett ljusare eller mörkare golv. Ett oljat trägolv ska behandlas en gång per år. Vi brukar använda oss av en poleringsmaskin när vi behandlar golv med olja. Men om golvet har några år på nacken så behöver man det bara behandlas vart tredje år av golvslipning . Många anser att det är mycket underhållning med att ha ett oljat trägolv. Det är sant, men det finns inget som slår ett vackert oljat trägolv. Så det är värt allt arbete som man lägger ner på sitt golv. Vi på golvslipning i stockholm behandlar även golv med såpa. Yta blir tålig ju längre tiden går med såpa behandlade golv. Det går bara att behandla golv med såpa som har träslag som gran och furu. Såpan gör så att golvet får ett naturligt vackert utseende och kommer att reducera rep skador. Denna metod är krävande i början, men är miljövänlig och du får ett behagligt golv som är lätt att städa. Kontakta golvslipning för råd och kostnadsfri offert.

  SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog